S Gratis levering & montage vanaf €499,-
S Ruim assortiment & maatwerk mogelijk
S 2 weken levertijd, ook voor maatwerk
Geniet van het voorjaarszonnetje op een hoek- of loungebank en gezellig met z’n allen buiten eten aan een buitentafel met bijpassend bankje. Ook kunt u uw tuin sfeervol aankleden met mooie stoere bloembakken van steigerhout.
Homepagina
Homepagina
Homepagina
Homepagina

Populaire steigerhouten meubelen

Onze Industriële meubelen

Groot assortiment

Wij maken naast ons assortiment van steigerhouten meubels ook meubels van eikenhout, oud eikenhout en stoere industriële meubels. Hierin is ook vrijwel alles mogelijk. Een stoer rustiek eiken blad met mooie industriële zwarte stalen poten of een oud eiken blad met veel karakter met daaronder een stoer robuust balken onderstel.

Gratis levering & montage door heel Nederland

Wij leveren en monteren bestellingen boven de €499,- gratis door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Onze meubels worden in de werkplaats volledig gemonteerd en bezorgd wanneer dit kan. Wanneer een meubel niet gemonteerd geleverd kan worden dan zullen wij het meubel demonteren en bij levering in de juiste ruimte weer monteren. Dit dient u zelf aan te geven wanneer een meubels niet gemonteerd geleverd kan worden met uitzondering van bedden, deze worden altijd gedemonteerd geleverd.

Homepagina
Homepagina
Homepagina
Homepagina

Om de website optimaal te laten werken, gebruiken wij cookies 🍪