Doorgaan naar inhoud

Geniet van het mooie weer

Geniet van de najaarszon op een hoek- of loungebank en ga gezellig met z’n allen buiten eten aan een buitentafel met bijpassend bankje. Ook kunt u uw tuin sfeervol aankleden met mooie stoere bloembakken van steigerhout.

Bekijk onze tuinmeubelen

Slaapkamer

Tuinmeubelen

Groot assortiment

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit steigerhouten meubels en industriële meubels. Wij maken onze industriële meubels van steigerhout of oud eikenhout. Onze meubels zijn beschikbaar in verschillende maten en behandelingen zodat u deze zelf op uw gewenste maat kan samenstellen. Wij maken dus onder andere industriële eettafels van eiken met zwarte stalen poten, steigerhouten eenpersoonsbedden en steigerhouten kasten voor in huis. 

Gratis levering & montage

Wij leveren en monteren bestellingen boven de €499,- gratis door heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden. Onze meubels worden in de werkplaats volledig gemonteerd en bezorgd. Wanneer een meubel niet gemonteerd geleverd kan worden dan zullen wij het meubel demonteren en bij levering in de juiste ruimte weer monteren. Wanneer een meubel niet gemonteerd geleverd kan worden dient u dit zelf aan te geven door middel van een notitie bij bestelling of een e-mail. Onze steigerhouten bedden wordt altijd gedemonteerd geleverd.

Zoeken

Vind gemakkelijk en snel uw meubel door de zoekbalk hieronder in te vullen.