De perfecte afwerking

Een meubel is pas echt af met de juiste afwerking!

Skylt

Lak

Skylt lak is een unieke 2 componenten lak. Skylt is een product dat een nagenoeg onzichtbare, ultramatte laag vormt, die aan de ondergrond een fraaie natuurlijke uitstraling geeft, zoals onbehandeld hout. Tegelijkertijd optimaal beschermt tegen slijtage en vlekken. Door de verharder vergeelt het meubel niet door uv straling.

Bever

Beits

Met beits kun u een meubel een andere kleurtint geven. Lichter, donkerder of een totaal andere kleurtint. Beits beschermt niet direct het meubel en daarom wordt er geadviseerd om over de beits laag nog weer een laklaag aan te brengen.

Monocoat

Houtolie

Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en andere externe factoren zoals regen of zonlicht. Het is geschikt voor alle houtsoorten en biedt ook bescherming tegen water. Deze olie is dus erg geschikt voor het gebruik in uw keuken of badkamer. Door de brede selectie kleuren voor binnen en buiten geeft u het hout makkelijk en snel de gewenste uitstraling.

Cripwood

Coating

Coating zorgt ervoor dat het meubel waterafstotend (water trekt niet in het meubel) is en beschermt het meubel ook tegen groene alg en schimmel. De coating trekt in het hout en is daardoor onzichtbaar. Het zorgt er ook voor dat het hout niet verkleurt door uv-straling. Daardoor gaat het meubel ook nog eens langer mee!

Op maat gemaakte

Meubelen