Doorgaan naar inhoud

Bedden steigerhout Amersfoort

Bedden steigerhout Amersfoort en Apeldoorn

Heeft u de wens voor bedden van steigerhout in de regio Amersfoort en Apeldoorn? Bezoek dan onze showroom of kijk eens rond op onze website. Wij leveren diverse steigerhouten bedden, waaronder tweepersoonsbedden, kinderbedden en eenpersoonsbedden. U kunt uw bed naar uw persoonlijke wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een bed met een lengte van 220 centimeter of een bed met vier gelijke randen. Ook een bed met lades voor extra opbergruimte vindt u bij ons in het assortiment. De lades schuiven gemakkelijk en geruisloos door de kleine wieltjes. Deze werken wij netjes en onzichtbaar af aan de onderkant van de lades. Wat zijn uw persoonlijke wensen voor uw steigerhouten tweepersoonsbed.


Tweepersoons steigerhouten bedden Amersfoort en Apeldoorn

Kies uw tweepersoons steigerhouten bed in de omgeving van Amersfoort en Apeldoorn bij Meubelmakerij van Ommen! Onze steigerhouten tweepersoonsbedden zijn betaalbaar, zeer stevig en op een nette manier afgewerkt. Naast steigerhouten tweepersoonsbedden maken wij in onze werkplaats ook steigerhouten nachtkasjes, kledingkasten en steigerhouten wanddecoraties. Maak uw slaapkamer helemaal af met onze steigerhouten meubels! Voor uw gemak kunt u bij ons ook lattenbodems en matrassen bestellen. Kiest u voor een bed in een afwijkende maat? Dan zorgen wij ervoor dat u een passende lattenbodem krijgt!
Onze werkplaats is te vinden in Wezep, maar wij leveren onze bedden door heel Nederland. Daarnaast leveren wij ook in delen van België en Duitsland!

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen!

Bedden steigerhout Amersfoort en Apeldoorn