Doorgaan naar inhoud

Over ons

Meubelmakerij van Ommen is gespecialiseerd in maatwerk meubelen en huis- en tuinmeubels. Onze producten zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs! 

 Wij staan voor: 

  • Robuuste meubels 
  • Industriële meubels
  • Landelijke meubels

U kunt op onze webshop ons uitgebreide assortiment aan meubels zien en kopen. Hier kunt u kiezen uit verschillende opties om het meubel helemaal naar uw wens te laten maken. Zo kunt u de gewenste maten invoeren, de behandeling van het meubel uitkiezen en is er een keuze uit verschillende extra opties bij meubels zoals lades, wielen of een bijpassend bankje. 

Vind u niet waar u naar opzoek bent of wilt u toch een andere maat die er niet tussen staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en geef daarin uw wensen aan. U ontvangt dan binnen 24 uur een vrijblijvende offerte van ons. 

Meubelmakerij van Ommen is ontstaan op 1 augustus 2019. Na een aantal jaar meubels voor andere bedrijven gemaakt te hebben, hadden wij (vader en zoon) besloten om voor ons zelf een webshop in meubels te gaan beginnen. Hierop werd een webshop in samenwerking met iemand gemaakt met tot nu toe dit als resultaat. De webshop word elke dag bijgewerkt en zal constant worden aangevuld met nieuwe producten. 

De werkplaats is gevestigd in Wezep. Hier produceren wij zelf al onze meubels en hebben we de productie volledig in eigen hand. Hierdoor kunnen wij zeer snel produceren aangezien we niet afhankelijk zijn van een andere partij. Bij ons koopt u een meubel van uit de fabriek waardoor de prijzen ook zeer scherp zijn! 

Wij leveren en monteren de meubels ook geheel zelf. Op dit moment leveren we door heel Nederland en ook in België en Duitsland.

Omdat we zelf de productie en transport in eigen hand hebben kunnen wij dus zeer snel schakelen wanneer u een bestelling plaatst. De levertijd bedraagt gemiddeld 2-3 weken bij ons! 

Bij onze werkplaats hebben wij een kleine showroom waarin u een impressie kunt krijgen van de materialen die wij gebruiken. Hier kunt u het hout, staal en de verschillende soorten afwerking bekijken zodat u een idee heeft hoe het meubel eruit komt te zien. 

Hier kunt u ook langskomen wanneer u een meubel op maat wilt bestellen. We kunnen dan uitgebreid uw wensen bespreken en u voorzien van advies. 

Ons bedrijf is 5 dagen per week geopend. Daarbuiten kunt u altijd langskomen op afspraak. Het beste is om altijd even van te voren te informeren als er iemand aanwezig is aangezien we ook zelf leveren en monteren op locatie waardoor er niet altijd iemand aanwezig is in de werkplaats. 

Maandag t/m vrijdag 7:00-16:00.
Daarbuiten kan het op afspraak maandag t/m vrijdag 16:00-21:00 en zaterdag 8:00-16:00. 

Duurzaamheidstraat 24a
8094 SB Hattemerbroek
0620409313 
info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl