Doorgaan naar inhoud

bedden steigerhout Zwolle

Bedden Steigerhout Zwollen en Kampen

Bent u op zoek naar steigerhouten bedden in de regio Zwolle en Kampen? Dan bent u bij Meubelmakerij van Ommen aan het juiste adres! Gerund door een hardwerkende vader en zoon, is dit jonge bedrijf een betrouwbare partij voor al uw steigerhouten meubels. Naast steigerhouten bedden leveren wij ook steigerhouten tafels, tuinmeubilair en ander houten meubilair. Denk hierbij aan nachtkastjes, krukjes, houten bankjes en tv-meubels. Al onze meubels worden op maat gemaakt, van gekeurd hout.

Steigerhouten bed kopen in Zwolle of Kampen

Koop uw steigerhouten bed in de omgeving van Zwolle of Kampen via onze webwinkel! Bekijk in onze webwinkel het diverse aanbod aan tweepersoonsbedden. Naast een groot assortiment aan tweepersoonsbedden leveren wij ook eenpersoonsbedden en kinderbedden. Wij kunnen uw bed volledig naar wens en op maat maken. Wilt u een lang, breed, hoog of juist een laag bed? Alles is mogelijk. Bepaal de maatvoering zo dat uw bed perfect in uw slaapkamer past.  

Ons steigerhout; de beste kwaliteit

Voor het maken van al onze steigerhouten bedden gebruiken wij hout van de beste kwaliteit. Ook al onze andere materialen en gereedschappen zijn van goede kwaliteit en daarmee leveren wij stevige en net afgewerkte bedden voor al onze klanten. Wilt u onze materialen graag zien en voelen voordat u een bed besteld? Dat begrijpen wij als geen ander! Speciaal hiervoor hebben wij een kleine showroom ingericht waar u al onze materialen en afwerkingen kunt bekijken en voelen. Kom gerust bij ons langs!

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar onze diensten of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

bedden steigerhout Zwolle