Doorgaan naar inhoud

Prijs steigerhouten bed Apeldoorn

Prijs steigerhouten bed Amersfoort en Apeldoorn

Woont u in de omgeving van Amersfoort en Apeldoorn en wilt u meer informatie over de prijs van een steigerhouten bed? Wij vertellen u graag alles over onze prijzen en onze diensten! Meubelmakerij Van Ommen is gespecialiseerd in maatwerk meubelen en steigerhouten huis- en tuinmeubels. Onze producten zijn van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.  


Vind hier de prijs van uw steigerhouten bed in Amersfoort en Apeldoorn!

De prijs voor een steigerhouten in de omgeving van Amersfoort en Apeldoorn kan erg variëren. Onze prijzen zijn eerlijk en geschikt voor iedere klant. Onze standaard steigerhouten bedden zijn geprijsd vanaf €199,00 per bed! Natuurlijk leveren wij hier, indien gewenst, ook een lattenbodem en een matras bij. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag beschikbaar.

Ook de prijzen voor onze maatwerk bedden zijn op aanvraag beschikbaar. De prijs is afhankelijk van de specifieke wensen en de hoeveelheid maatwerk. Onze maatwerk bedden zijn van goede kwaliteit en onze service onderscheidt ons van andere aanbieders. Wanneer u een steigerhouten bed koopt met andere afmetingen dan onze standaardbedden, bieden wij ook de mogelijkheid tot het toevoegen van een lattenbodem op maat. Zo garanderen wij een u een compleet en passend bed.
Maak de inrichting van uw slaapkamer compleet door het toevoegen van onze andere steigerhouten meubels. Wij verkopen naast steigerhouten bedden bijvoorbeeld ook steigerhouten nachtkastjes, kledingkasten, krukken en bankjes.

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar de prijzen van onze steigerhouten bedden of heeft u vragen over onze andere steigerhouten meubels? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Prijs steigerhouten bed Apeldoorn