Doorgaan naar inhoud

Prijs steigerhouten bed Zwolle

Prijs steigerhouten bed Zwolle en Kampen

Bent u woonachtig in de regio van Zwolle en Kampen en bent u benieuwd naar de prijs voor een steigerhouten bed? De prijzen voor steigerhouten bedden lopen, net als de prijzen voor andere bedden, erg uiteen. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het model, de grootte, de hoeveelheid maatwerk en het toevoegen van eventuele extra’s, zoals bijpassende lades. Neem gerust een kijkje in onze webshop of neem direct contact met ons op voor de precieze prijzen en mogelijkheden.


Steigerhouten bed in de regio Zwolle en Kampen

Bent u op zoek naar een steigerhouten bed in de omgeving van Zwolle en Kampen? Dan bent u bij Meubelmakerij van Ommen aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment aan bedden, waar u zowel kinderbedden, eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden kunt vinden. Al onze bedden worden gemaakt van hout van goede kwaliteit, zijn zeer stevig en worden netjes afgewerkt. Onze prijzen zijn eerlijk en geschikt voor iedere consument. Wij zetten alles op alles om een betaalbaar en goed product op de markt te brengen.


Ons assortiment steigerhouten bedden

In ons assortiment steigerhouten bedden vindt u diverse soorten bedden. Zo verkopen wij kinderbedden, eenpersoonsbedden en bieden wij een ruime keuze in tweepersoonsbedden.
Bepaal de maatvoering van uw tweepersoonsbed zelf en zorg er op deze manier voor dat uw bed perfect in uw slaapkamer past. Wij leveren uw bed in de gewenste afmetingen op het door u gevraagde moment. Onze levertijd bedraagt gemiddeld 2-3 weken! Deze korte levertijden kunnen wij hanteren doordat wij alle producten direct uit de fabriek of de werkplaats aan onze klanten kunnen leveren. Wij leveren onze steigerhouten bedden door heel Nederland en in delen van België en Duitsland.

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar de prijzen van onze steigerhouten bedden of heeft u vragen over onze andere steigerhouten meubels? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Prijs steigerhouten bed Zwolle en Kampen