Doorgaan naar inhoud

Steiger houten tafel Amersfoort

Steiger houten tafel Amersfoort en Apeldoorn

Op zoek naar een steigerhouten tafel voor uw woning in Amersfoort, Apeldoorn of een omliggende gemeente? Wij maken de gewenste steigerhouten tafel voor u! Sinds 2019 zijn wij een gerespecteerde naam in deze branche. Opgericht door een vader en zoon, die met veel passie en expertise diverse steigerhouten meubelen maken en leveren. Wij leveren onze steigerhouten meubelen door heel Nederland en zelfs in delen van België en Duitsland zijn onze meubelen te bestellen. Wij leveren en monteren de door u gekochte meubelen en gaan pas weg wanneer alles staat zoals u dat wilt!


Koop bij ons uw steigerhouten tafel in de regio Amersfoort en Apeldoorn

In de regio van Amersfoort en Apeldoorn vindt u Meubelmakerij van Ommen, waar steigerhouten tafels van hoge kwaliteit worden gemaakt. Onze steigerhouten tafels geven uw woonkamer, werkkamer of slaapkamer een stoer en robuust karakter. Heeft u een woning met veel moderne accenten? Kies dan voor één van onze steigerhouten tafels in combinatie met zwarte stalen poten.

Al onze steigerhouten tafels zijn te bestellen in standaard afmetingen of in uw gewenste maatvoering. Op deze manier zorgt u er gemakkelijk voor dat uw eettafel perfect in uw woonkamer past. Heeft u een groot gezin of bent u op zoek naar een tuintafel voor grote gezelschappen? Wij maken met veel liefde voor het vak de perfecte tafel voor uw gezelschap!  


Contact met Meubelmakerij van Ommen

Heeft u interesse in een steigerhouten tafel of één van de andere houten meubelen van Meubelmakerij van Ommen? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, dan hoort binnen enkele werkdagen van ons. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Steiger houten tafel Amersfoort