Doorgaan naar inhoud

Steigerhout landelijk bed Apeldoorn

Steigerhout landelijk bed Amersfoort en Apeldoorn

Bent u al tijden op zoek naar het perfecte landelijke bed van steigerhout en bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort en Apeldoorn? Dan bent u bij Meubelmakerij van Ommen aan het juiste adres! Vindt uw landelijke steigerhouten bed in onze webshop en bestel hem direct! Doordat wij de productie en transport in eigen hand hebben kunnen wij zeer snel produceren zonder afhankelijk te zijn van een andere partij. Ook voor het leveren van onze diensten zijn wij niet afhankelijk van een bezorgdienst. We kunnen hierdoor zeer snel schakelen en onze levertijd bedraagt dan ook maar 2-3 weken! Wij leveren onze steigerhouten bedden en onze andere steigerhouten meubels door heel Nederland. Inmiddels leveren wij ook in delen van Belgie en Duitsland!

Meer landelijke stijl in uw woning in Amersfoort of Apeldoorn

Bent u fan van de landelijke stijl? Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke tinten. De kleuren wit, beige en bruin horen onlosmakelijk bij deze populaire stijl. Ook het gebruik van hout komt veel voor in landelijk ingerichte huizen. Mede daarom passen onze steigerhouten bedden perfect in een landelijke inrichting. Maak uw landelijke inrichting compleet met onze andere steigerhouten meubelen. Zo hebben wij onder andere steigerhouten kledingkasten.
Ook voor in uw tuin bieden wij alles wat u nodig heeft! Steigerhouten tuintafels, loungebanken, hoekbanken en plantenbakken maken uw tuin tot een landelijk paradijs!

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Heeft u interesse in onze steigerhouten landelijke bedden? Bestel een bed in onze webshop of neem contact op voor een bed in uw eigen maatvoering.  Vul het contactformulier in, dan hoort binnen enkele werkdagen van ons. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Steigerhout landelijk bed Apeldoorn