Doorgaan naar inhoud

Steigerhout landelijk bed Kampen

Steigerhout landelijk bed Zwolle en Kampen

Uw steigerhouten bed in de landelijke stijl vindt u bij Meubelmakerij van Ommen, gevestigd in de omgeving van Zwolle en Kampen. Wij beschikken over een ruime webshop en een werkplaats met een kleine showroom. U bent van harte welkom in onze bescheiden showroom om onze materialen, afwerkingen en een kleine selectie van onze producten te bekijken. Wij voeren ons werk met veel liefde en passie uit en maken onze klanten graag blij met onze unieke producten! Een steigerhout landelijk bed maakt van uw slaapkamer een sfeervolle en rustige ruimte, waar u kunt genieten van een goede nachtrust.

Vind hier uw steigerhout landelijk bed in de omgeving van Zwolle en Kampen

Uw steigerhouten bed in de landelijke stijl vindt u bij Meubelmakerij van Ommen, gevestigd in de omgeving van Zwolle en Kampen. Wij beschikken over een ruime webshop en een werkplaats met een kleine showroom. Kunt u het bed van uw dromen niet vinden in onze webshop? Dit kan natuurlijk gebeuren. Misschien omdat u uw steigerhouten bed liever in andere afmetingen ontvangt of omdat u andere details of een andere afwerking wenst. Schroom niet en bel ons gerust! Samen bespreken we uw wensen en binnen enkele dagen ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons. Wij realiseren uw steigerhouten landelijke bed volledig naar uw wens! Dus wilt u een bed met vier gelijke zijden? Of wilt een bed met steigerhouten laden of een ander uniek element? Wij realiseren dit voor u!

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Heeft u interesse in onze steigerhouten landelijke bedden? Bestel een bed in onze webshop of neem contact op voor een bed in uw eigen maatvoering.  Vul het contactformulier in, dan hoort u binnen enkele werkdagen van ons. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Steigerhout landelijk bed Kampen