Doorgaan naar inhoud

Steigerhouten tafel Kampen

Steigerhouten tafel Zwolle en Kampen

Koop uw nieuwe steigerhouten tafel in de omgeving van Zwolle en Kampen bij Meubelmakerij van Ommen! Deze meubelmakerij wordt gerund door vader en zoon, beide met ruime ervaring in de meubelmakerij. In 2019 kozen zij er samen voor om een eigen onderneming te starten en sindsdien vliegen de steigerhouten meubels de deur uit. Vele tevreden klanten gingen u voor in het kopen van steigerhouten meubelen voor binnen en buiten.

Koop u steigerhouten tafel in de regio Zwolle en Kampen hier!

In onze meubelmakerij in de regio Zwolle en Kampen maken wij diverse steigerhouten tafels. Zo maken wij eettafels, maar ook salontafels, bartafels, bureaus en bijbehorende stoelen. De maatvoering onder andere voor de eettafels is door de klant zelf te bepalen. Het steigerhoutenblad kan naar wens gecombineerd worden met steigerhouten- of stalen poten. De keuze is ruim te noemen en er is voor iedere woning iets te vinden.

Het complete assortiment van Meubelmakerij van Ommen

Bent u onder de indruk van onze steigerhouten tafels? Bekijk dan ook de rest van ons assortiment! In ons ruime aanbod vindt u onder andere kinderbedden, tweepersoonsbedden, kledingkasten, tv-meubels en wanddecoraties. Maak uw woning compleet met de steigerhouten meubels uit onze winkel. Bekijk het aanbod in de webshop of kom langs in onze showroom. Al onze meubelen worden gemaakt van hoge kwaliteit steigerhout. De meubels zijn daarom betaalbaar, zeer stevig en worden netjes afgewerkt.

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Heeft u interesse in een steigerhouten tafel of één van de andere houten meubelen van Meubelmakerij van Ommen? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, dan hoort u binnen enkele werkdagen van ons. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

Steigerhouten tafel Kampen