Doorgaan naar inhoud

Tweepersoons steigerhouten bed Amersfoort

Tweepersoons steigerhouten bed Amersfoort en Apeldoorn

Bent u woonachtig in de omgeving van Amersfoort en Apeldoorn en bent u op zoek naar een tweepersoons steigerhouten bed? Kijk dan eens rond in onze webshop! Op www.steigerhoutenmeubelwinkel.nl vindt u ons uitgebreide assortiment met steigerhouten meubelen. Naast tweepersoonsbedden verkopen wij ook steigerhouten eenpersoonsbedden, kinderbedden, diverse kasten, tafels en zelfs steigerhouten wanddecoraties!

Amersfoort en Apeldoorn; koop hier uw steigerhouten tweepersoonsbed!

Bij ons vindt u in de regio Amersfoort en Apeldoorn de meest betaalbare en betrouwbare tweepersoons steigerhouten bedden. Al onze bedden worden gemaakt van de beste kwaliteit steigerhout en worden op een nette manier afgewerkt. Een stukje vakmanschap in uw slaapkamer!

Kies bij onze meubelmakerij voor het bed dat perfect past in uw slaapkamer en bij uw slaapwensen. Maak een keuze uit één van onze standaardbedden of een bed in speciale maatvoering. Zo leveren wij naast bedden van 200 centimeter ook bedden van 220 centimeter. Voor deze lange bedden maken wij ook speciale lattenbodems. Om het helemaal makkelijk te maken kunt u ook een matras bij ons bestellen. Wij leveren het totale plaatje.

Meubelmakerij van Ommen

Bestel uw steigerhouten bedden en al uw andere steigerhouten meubelen bij Meubelmakerij van Ommen! Wij, een enthousiaste vader en even enthousiaste zoon, zijn sinds 2019 werkzaam in ons eigen bedrijf. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan binnen andere bedrijven, hebben wij uiteindelijk de grote stap durven zetten om voor onszelf te beginnen. Met veel plezier zijn wij elke dag bezig met het vervaardigen van stevige en mooie steigerhouten meubels.

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar onze steigerhouten tweepersoonsbedden of heeft u vragen over onze andere steigerhouten meubels? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en wij beantwoorden al uw vragen!