Doorgaan naar inhoud

Tweepersoons steigerhouten bed Zwolle

Tweepersoons steigerhouten bed Zwolle en Kampen

Bent u woonachtig in de omgeving van Zwolle en Kampen en bent u op zoek naar een betrouwbare aanbieder voor een tweepersoons steigerhouten bed? Kom langs in onze showroom in Wezep en bekijk onze materialen en afwerkingen. U vindt gegarandeerd uw tweepersoons steigerhouten bed bij ons! Is onze showroom te ver weg? Neem dan een kijkje in onze webshop. Al onze producten zijn voorzien van duidelijke foto’s en beschrijvingen. Alle overige vragen beantwoorden wij met veel plezier.


Steigerhouten tweepersoonsbed in Zwolle en Kampen

Op zoek naar een steigerhouten tweepersoonsbed voor uw slaapkamer in Zwolle of Kampen? Wilt u uw slaapkamer voorzien van een stoere en robuuste uitstraling? Dan is een steigerhouten bed de perfecte keuze. Door het natuurlijke materiaal en de rustige kleur van het hout krijgt uw kamer een landelijk uiterlijk. Al het hout dat wij gebruiken voor onze steigerhouten bedden is gekeurd hout, afkomstig uit gekeurde kapbossen. Ook proberen wij het hout op een duurzame manier te verwerken om bij te dragen aan een beter milieu.


Complete slaapkamerinrichting

Vindt bij Meubelmakerij van Ommen niet alleen uw steigerhouten tweepersoonsbed, maar laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw volledige slaapkamerinrichting! Naast onze tweepersoonsbedden bieden wij ook nachtkastjes, krukken en kledingkasten. Gebruikt u uw slaapkamer tegenwoordig ook als werkplek? Kies dan voor één van onze steigerhouten bureaus! Deze zijn verkrijgbaar in diverse varianten en afmetingen, zo is er voor ieder wat wils!

Contact met Meubelmakerij van Ommen

Nieuwsgierig geworden naar onze steigerhouten tweepersoonsbedden of heeft u vragen over onze andere steigerhouten meubels? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen. Stuur dan een bericht naar info@steigerhoutenmeubelwinkel.nl of neem telefonisch contact op via: 06- 204 093 13. Wij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen! 

tweepersoons steigerhouten bed Zwolle